Savonlinnan vauhtikisat

Vauhtikisat

Kutsu vanhojen autojen ja moottoripyörien näyttelyyn lauantaina 4-5.8.2007

Wanhojen autojen näyttely järjestettiin Savonlinnassa viimevuonna toimestamme ensimmäistä kertaa. Näyttelyyn osallistui noin 90 upeaa vanhaa autoa sekä muutamia vanhoja moottoripyöriä. Yleisöä näyttelyssä kävi noin 2000 henkilöä.

Tänä vuonna Savonlinnan Moottorikerho Ry juhlii 75-vuotista toimintaansa. Sen kunniaksi sekä hyvät kokemukset viimevuodelta kannustavat meitä järjestämään vastaavanlainen tilaisuus myös tänä vuonna.

Näyttely pidetään Etelä-Savon Auton tiloissa, osoitteessa Karjalantie 4, 57200 Savonlinna. Odotamme osallistujien määrän kasvavan viimevuodesta, lisäksi tällä kertaa kutsumme myös wanhoja moottoripyöriä.

Toivomme näkevämme sinut ja autosi tai moottoripyöräsi mukana näyttelyssä.

Ohessa on ilmoittautumislomake, palauta se täytettynä meistä jommallekummalle tai osoitteeseen Etelä-Savon Auto Kalevi Putkonen Karjalantie 4 57200 Savonlinna.

Teemme autostasi tai pyörästäsi A4-kokoisen selosteen niillä tiedoilla, mitä Autorekisterikeskuksessa on. Se kiinnitetään autoosi/pyörääsi. Lisäksi teemme avaimenperän autosi/pyöräsi tiedoilla. Sen saat jättäessäsi auto/pyörän näyttelypaikalle.

Voit tuoda auton/pyörän jo perjantaina klo 17.00 jälkeen tai lauantaina heti aamulla klo 8.00 - 9.00. Näyttely avataan yleisölle klo 10.00 ja suljetaan klo 15.00, jonka jälkeen joudumme järjestelemään tiloja sunnuntain näytösajotapahtumalle.

Jos aikataulu ei kaikilta osin ole Sinulle sopiva, ota yhteyttä Kaleen, sovitaan muista järjestelyistä. Olemme varanneet näyttelytiloiksi piha-alueen lisäksi autokorjaamon ja koko automyymälän tilat sekä kahdessa kerroksessa olevat vaihtoautohallin tilat, joita käytämme varsinkin, jos sää on sateinen.

Ota yhteyttä Kaleen, jos Sinulla on muutakin kysyttävää tai lisättävää autosi tietoihin.

Ystävällisin terveisin ja tapaamisiin näyttelyssä!

Hannu Putkonen
Savonlinnan Moottorikerho Ry
Gsm 0500-653 149

Kalevi Putkonen
Etelä-Savon Auto
Gsm 0500-575 009